VACATURES

Door kinderen aan te spreken op wat zij kunnen leren, proberen wij hen in beweging te zetten. Dat kost heel veel geduld van hun begeleiders thuis en de docenten op school, maar het werkt wel. Ook laten wij hen voelen dat ze erbij horen. Als geduld, empathie en doorzettingsvermogen jouw tweede natuur is, dan ben je welkom in ons team.

Welkom in ons team!

GezinsKring 't Huys telt 8 medewerkers; 2 ondernemers en 6 medewerkers in dienst. Het werk in 't Huys wordt ondersteund door 12 vrijwilligers. 

Op dit moment hebben we geen betaalde vacatures. Wel hebben we plek voor stagiaires en vrijwilligers. Zowel studenten als vrijwilligers kunnen contact opnemen met Miriam Erlings van Deurse, kijk hier voor de contactgegevens.

"Ik heb hier geleerd dat belonen en straffen niet helpt bij getraumatiseerde kinderen. Gedrag uit hun verleden kan geactiveerd worden door iets wat ze ruiken, zien of horen. De schuld voor dat gedrag neem ik bij het kind weg door te zeggen: ik zie dat jij dit moeilijk vindt, hoe kan ik jou helpen? Het overnemen van de schuld – zoals Miriam en Frans dat noemen – geeft rust en veiligheid. De kinderen leren mij ook ongelofelijk veel. Ze geven mij de kans om een goede pedagoog te worden.”
~ Joris, stagiaire pedogogiek

© Landgoed Tannenberg & GezinsKring 't Huys