WONEN

Villa Tannenberg biedt onderdak aan twee kinderen met pleegzorg. Daarnaast zijn er vijf appartementen voor Jongvolwassenen met een verstandelijke beperking en/of een tienermoeder met kind die onder onze vleugels toegroeien naar zelfstandigheid. Met elkaar zijn we GezinsKring 't Huys en geven we vorm aan het dagelijkse leven.

Een gezinsleven met veel broers en zussen

 

Kinderen die om welke reden dan ook niet meer thuis kunnen wonen, vinden in GezinsKring 't Huys een duurzame thuishaven. Kinderen die zich eenmaal aan ‘t Huys verbonden hebben, blijven deel uitmaken van het geheel. Sommigen zijn inmiddels volwassen en wonen zelfstandig maar op feesten en aanschuiftafels zijn ze van de partij. Een ding is zeker: bij ons heb je heel veel broers en zussen.

Jongvolwassenen met een verstandelijke beperking en/of een tienermoeder met kind worden opgenomen in het gemeenschapsleven van GezinsKring 't Huys. Van daaruit krijgen ze kansen om vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om (meer) zelfstandig te wonen. Ieder heeft zijn eigen appartement en daarnaast hebben we met elkaar een gezinsleven, waaronder samen eten en jaarfeesten vieren. In de gemeenschap kunnen zij oefenen met alles wat komt kijken bij zelfstandig wonen, zoals koken, wassen, opruimen en schoonmaken.

Wil je meer informatie over het wonen in Villa Tannenberg?
Neem dan contact op met Miriam Erlings, miriam@tannenberg.nl 

© Landgoed Tannenberg & GezinsKring 't Huys